Boerhaave Medisch Centrum

Boerhaave Medisch Centrum is dé kliniek voor plastische chirurgie in Nederland. Jaarlijks worden er honderden ingrepen gedaan door de beste plastisch chirurgen. In zowel de offline als de online communicatie staan transparantie en hoogstaande kwaliteit op nummer één door de vertrouwelijke zoekvraag. Zeo is sinds 2016 digitaal partner van Boerhaave Medisch Centrum.

De uitdaging

De kwaliteit van de ingrepen door de artsen van Boerhaave Medisch Centrum is onbetwistbaar. De kwaliteit van de website was dat in het begin echter nog niet. Voordat Zeo de websiteverbeteringen heeft doorgevoerd was de website soms onduidelijk voor bezoekers. Bezoekers konden niet direct de routering vinden die ze zochten. Hierdoor konden bezoekers de informatie niet tijdig vinden die nodig was en verlieten ze voortijdig de website. 

klantcase_plastische_chirurgie

De oplossing

Zeo & Boerhaave Medisch Centrum hebben de handen ineengeslagen om de online en offline ervaring van Boerhaave naadloos in elkaar over te laten lopen. Online moet de ervaring voor bezoekers net zo duidelijk en transparant zijn als in de behandelkamer. Om deze reden vervult een multidisciplinair team van marketeers en specialisten van Zeo een adviserende marketing rol voor Boerhaave. Bezoekers krijgen de juiste informatie te zien gedurende de gehele customer journey: van het eerste websitebezoek tot nazorg communicatie. Dit betekent dat Zeo een volledig marketingpakket levert en verantwoordelijk is voor vrijwel alle online kanalen en marketingmiddelen zoals: de website, Google Ads, de organische positie (SEO), social media en conversie optimalisatie. Doordat Zeo zowel de marketing als web development in beheer heeft kan er snel geschakeld worden. 

Resultaten

Het resultaat van de samenwerking mag er zijn: een gebruiksvriendelijke website en een betere online klantbeleving. Door de flow van de website continu te verbeteren is het conversiepercentage exponentieel gestegen, met als resultaat tevreden websitebezoekers die met een goed gevoel contact opnemen met Boerhaave Medisch Centrum. Ook is de online zichtbaarheid en vindbaarheid flink gestegen. Zo steeg het aantal bezoekers percentueel met 32% in 2020. Aankomend jaar belooft nog meer goeds, want er staan grote groeiplannen in het verschiet voor Boerhaave Medisch Centrum!

73% meer websitebezoekers
106% meer contactaanvragen
176% meer klikken uit betaald zoekverkeer

Neem contact op met Jane