Digitale Strategie

Hoe zorg je ervoor dat je een digitale strategie realiseert die aantoonbaar succes levert voor de business? Relevant worden is niet de uitdaging. Relevant blijven wél! Om je als merk staande te houden in het digitale tijdperk is het van belang om verder te denken dan de dag van vandaag. Met een sterke digitale strategie helpen wij je in te spelen op het continu groeiende online landschap.

Waarom is een uitgebalanceerde digitale strategie belangrijk?

Een uitgebalanceerde digitale strategie is cruciaal om succes te realiseren. Hoewel vrijwel elke markeer (90%) aangeeft dat het bedrijf waarvoor ze werken in de afgelopen jaren een digitale transformatie is ondergaan, pakt bij 70% van de gevallen de uitvoering van de strategie niet uit zoals gehoopt. Het gewenste resultaat blijft uit en er is weinig tot geen concurrentievoordeel behaald.

Door gebruik te maken van relevante data en digitalisering, verbetert de digitale strategie zowel de klantbenadering als de bedrijfsprocessen. Daarnaast geeft het richting aan de ontwikkeling en het gebruik van nieuwe technologie ten behoeve van de bedrijfsvoering en het behalen van de doelstellingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Digitale strategie uitbesteden?

ONZE SPECIALISTEN MAKEN GRAAG EEN GRATIS ANALYSE, OM TE KIJKEN WAAR DE KANSEN LIGGEN

vraag hier de analyse aan

Onze aanpak

Bij Zeo helpen we bedrijven met het opzetten van hun digitale marketing strategie en alles wat erbij komt kijken. Misschien heb je zelf een dedicated marketing team maar merk je dat de online aanwezigheid beter kan. Misschien is er simpelweg de focus en mankracht niet voor omdat je in een kleine organisatie werkt. Hierdoor wordt de marketing opgepakt door een mannetje-van-alles, waardoor de online potentie niet optimaal wordt benut. 

Wat de reden ook is; het kan erg voordelig zijn om tijd en aandacht te stoppen in de online strategie. Door synergie en focus aan te brengen binnen de gehele breedte van de organisatie, leer je hoe je hoe je een sterke online strategie formuleert. Op de lange termijn scheelt dit juist op cruciale middelen zoals tijd en geld. Het levert onderaan de streep meer winst op.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een responsieve en snelle website of stralende webshop alleen is niet genoeg. Een sterke en uitgebalanceerde digitale strategie betrekt de gehele organisatie in de de online strategie. Alle afdelingen en processen zoals de technologie, marketeers, communicatiekanalen en verkoopprocessen worden op elkaar afgestemd. Op deze manier wordt je als bedrijf een Digital Leader. Wat betekent dat je de concurrentie voorblijft en weet hoe je jouw doelgroep het beste kunt benaderen. 

Wij weten alles van het ontwikkelen van een digitale strategie en de bijbehorende resultaten. Door middel van het opstellen van persona’s en het uittekenen van de customer journey gaan we op zoek naar ons kernwoord; aandacht. Aandacht voor jou als opdrachtgever en voor jouw doelgroep. Dit alles voor maximaal resultaat, ook onderaan de streep.

Zit jouw bedrijf midden in een digitalisering of ben je benieuwd naar de overige mogelijkheden van een digitale strategie voor jouw merk? Neem vrijblijvend contact op met Jane en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Plan een afspraak met Jane
Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nu contact opnemen met Jane