Display advertising

Display Advertising of display marketing is een marketinginstrument met relatief lage kosten en een groot bereik. Door doelgroepen te targetten op verschillende fasen in de customer journey (See, Think, Do en Care), kan deze vorm van banner marketing erg effectief zijn. 

Onze aanpak

Je kunt bezoekers die op je website zijn geweest opnieuw bereiken. Dit doe je door ze te retargetten met een remarketingcampagne. Daarnaast kun je de naamsbekendheid van je merk, product of dienst vergroten. Display Advertising is een onderdeel van Google Ads en wordt vaak ingezet in combinatie met bijvoorbeeld  Search Advertising

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in social advertising. De social kanalen veranderen elk jaar sterk, maar onze social media specialisten volgen de trends op de voet. Door maandelijks seminars of kennissessies te volgen. 

Ben je benieuwd of het uitbesteden van Display Advertising ook voor jouw bedrijf interessant kan zijn? Bel dan direct naar 313 0 711 5555 of plan een afspraak.

Plan een afspraak met Jane
Neem vrijblijvend contact met ons op

Display advertising uitbesteden?

Onze specialisten maken graag een gratis analyse , om te kijken waar de kansen liggen.

vraag hier de analyse aan

Waarom is Display Advertising belangrijk?

Het wordt steeds belangrijker om gerichte informatie te sturen naar de doelgroep op belangrijke momenten in een aankoopproces. Middels banners kun je de doelgroep op meerdere touchpoints targetten voor een optimaal resultaat. Deze banners kunnen bestaan uit beeldadvertenties en video uitingen. Als adverteerder kun je specifiek gedefinieerde doelgroepen targetten en de banners plaatsen op relevante platformen, media en apparaten zoals mobiel of juist pc.

Voorbeeld: Stel, je hebt een webshop waarmee je nieuwe keukens verkoopt. Met Display Advertising kun je bepaalde in-market doelgroepen bereiken die op dat moment actief op zoek zijn naar nieuwe keukens of keukeninspiratie. Vervolgens kun je met een andere display campagne de websitebezoekers targetten die al wel op je website zijn geweest, maar nog geen aankoop of contact poging hebben gedaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Display Ads voor jouw bedrijf? Of wil je meer succesverhalen van Display Advertising horen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jane, onze display strategen denken graag met je mee.

Plan een afspraak met Jane
Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nu contact opnemen met Jane