E-mailmarketing

E-mail marketing is een effectief en krachtig marketingmiddel. Hierin investeren kan de moeite zeker waard zijn. Met slimme e-mail marketingcampagnes verhoog je conversies en maak je slim gebruik van marketing automatisering. Mailmarketing zorgt voor een betere vindbaarheid onder je huidige doelgroep en zorgt voor aanzienlijk meer conversie. Daarnaast biedt het tegenwoordig veel mogelijkheden. Denk aan het sturen van geautomatiseerde e-mails en het vergaren van belangrijke doelgroep insights.

Onze aanpak

Iedereen kent ze wel; de, ietwat irritante, e-mailnieuwsbrieven van een tal van organisaties die je wekelijks ontvangt in je mailbox. Ze gaan regelrecht ongelezen je spambox in. Dit pakken we bij Zeo anders aan. 

Mailmarketing is meer dan het versturen van nieuwsbrieven. Denk aan het versturen van een whitepaper nadat iemand interesse heeft getoond in je dienst of het sturen van een ontvangstbevestiging na een aankoop. Dit zijn slechts enkele e-mailmarketing voorbeelden.

E-mail marketing is een veelzijdig communicatiemateriaal waarbij je als merk een direct dialoog aan kunt gaan met prospects of bestaande klanten. Door de behoeften van de ontvanger goed te onderzoeken en de e-mail slim te timen, wordt een win-win situatie behaald. De ontvanger is blij met de mail, en jij hebt er een ambassadeur bij.  

Benieuwd naar de mogelijkheden van mailmarketing voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Jane. Onze strategen en we kijken graag met je mee.

Plan een afspraak met Jane
Neem vrijblijvend contact met ons op

E-mail marketing uitbesteden?

Onze specialisten maken graag een gratis analyse , om te kijken waar de kansen liggen.

vraag hier de analyse aan
Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nu contact opnemen met Jane