Laravel

Onze developers bouwen graag maatwerkapplicaties in Laravel.  Dit is een open source framework gebouwd op de programmeertaal PHP. Het MVC principe staat centraal in dit framework. Dit staat voor Model, View en Controller. Een model is een technische representatie van je data, de view structureert en verwerkt de data voor presentatie en de controller is verantwoordelijk voor het heen en weer sluizen van de datastromen tussen de views en de models. Een aantal jaren geleden waren NET-frameworks voor webapplicaties dominant aanwezig. Momenteel winnen PHP-frameworks steeds meer terrein. Wij winnen hier op schaalbaarheid en snelheid, zowel in ontwikkeling als laadtijden.

Maatwerkoplossingen

Voorbeelden van onze maatwerkoplossingen zijn een online dossier voor een internationaal makelaarskantoor, de Dierenzorgplan applicatie voor Evidensia en het Opticon RMA portaal. De frameworks zijn licht waardoor ze een optimale snelheid hebben. Dit is prettig voor de ontwikkelaars en de eindgebruikers. Als jouw vraagstuk meer diepgang heeft dan een blog of promotie site kan Laravel misschien wel de beste oplossing zijn, neem contact op met Philip voor meer informatie.

Plan een afspraak met Phiip

Download onze Keuzehulp matrix

Welk platform is het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert onderaan de streep het meeste op?

Download de Keuzehulp matrix

Bekijk onze referentie cases 

Een volwaardige webshop bouwen betekent altijd geld investeren. Maar hoeveel geld en tijd bepaal jij zelf. Wij bieden voor elke situatie een geschikte oplossing. Van het instapmodel binnen e-commerce tot een krachtige en schaalbaar platform.

Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Philip