Magento

Magento is een open-source e-commerce platform dat continu in beweging is. Het is een schaalbaar managementsysteem waar krachtige webshops mee gerealiseerd kunnen worden. Met een breed scala aan standaard en custom modules zijn de mogelijkheden eindeloos. Magento staat bekend om de goede conversie en zoekmachine optimalisatie. Het platform is ontwikkeld om gebruikers een optimale winkelervaring te bieden.

Migratie van Magento 1 naar 2

Magento 2 telt grote verbetering vergeleken met Magento 1. Zo is het In 2015 heeft Adobe een nieuwe versie van het systeem gelanceerd, genaamd Magento 2. Dit betekent dat bedrijven die momenteel gebruik maken van Magento 1 genoodzaakt zijn om een volledige migratie te doen naar Magento 2. Helaas is het niet mogelijk een upgrade te doen. Dit vanwege het feit dat het een separaat ontwikkeld platform is.

Magento in beweging

Magento 2 telt grote verbetering vergeleken met Magento 1. Zo is het systeem een stuk gebruiksvriendelijker geworden, is de veiligheid van het systeem toegenomen en zijn er extra functionaliteiten toegevoegd. Via het systeem krijg je inzicht in verlaten winkelwagens, het actief aantal bezoekers op je webshop en veel gebruikte zoektermen, zonder externe analyse software in je webshop in te laten bouwen. 

Heb je op dit moment een webshop die op Magento 1 draait? Dan is het slim om deze om te zetten naar Magento 2. Wij begeleiden je graag bij dit proces en kunnen de webshop omzetten naar Magento 2. Onze opgedane online marketing kennis houden we in ons achterhoofd om de website zo optimaal mogelijk in te richten.

Plan een afspraak met Philip

Download onze Keuzehulp matrix

Welk platform is het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert onderaan de streep het meeste op?

Download de Keuzehulp matrix

Bekijk onze Magento referentie cases 

Een volwaardige webshop bouwen betekent altijd geld investeren. Maar hoeveel geld en tijd bepaal jij zelf. Wij bieden met Magento voor elke situatie een geschikte oplossing. Van het instapmodel binnen e-commerce tot een krachtige en schaalbaar platform.

Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Philip