Wij krijgen energie van online groei!

Ben je benieuwd waar jouw online groei mogelijkheden liggen?

Gratis analyse

Onze drive, jouw succes

Als ambitieus, aanpakkend en eigenwijs bureau hebben wij maar een woord nodig: aandacht.

Aandacht voor jou als individu en voor jou als merk. Die geven we vanuit een bruisende poort waar medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers zich thuis voelen. Wij zijn een huis met 35 professionals die alles doen zodat jouw merk zich zo goed mogelijk kan laten zien. Daar zijn wij trots op!

Met een sterke digitale strategie en uitvoering gaan we samen de uitdaging aan om betere resultaten te behalen in de toenemende complexe wereld waarin connectiviteit, flexibiliteit én beleving een grote rol spelen.

Onze diensten

Online marketing diensten

GOOGLE SHOPPING

Google Shopping

Met Google Shopping kunnen klanten producten zoeken, bekijken en vergelijken. De producten worden zichtbaar wanneer een klant zoekt naar een product. Deze worden getoond in de zoekmachine of onder het winkel tabblad.

SEARCH ENGINE OPTIMALIZATION (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO)

SEO is een verzamelnaam voor meerdere technieken die de online vindbaarheid van een website of product verbeteren. Een goede vindbaarheid resulteert in meer bezoekers op jouw website of productpagina binnen de markt.

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Search Engine Advertising (SEA)

SEA maakt zeer gericht adverteren mogelijk. Ons doel is het genereren van optimale vindbaarheid voor jouw product of website. Om de ROI te verhogen, richten wij ons op de juiste groepen, om in de juiste koopfase de juiste doelen te bereiken.

SOCIAL ADVERTISING

Social advertising

Ga direct de interactie aan met je doelgroep. Door de juiste content, met de juiste boodschap, op het juiste moment over te brengen. Dit doen we voor Linkedin, Facebook, Instagram-campagnes (reclame & remarketing).

PRODUCTMANAGEMENT MARKETPLACES

Productmanagement marketplaces

Productmanagement is een organisatorische functie die elke stap in de levenscyclus van een product (binnen de markt) begeleidt. Van onboarding naar positionering en prijsstelling, naar de focus op het product en zijn klanten in de eerste plaats (denk aan klantenservice).

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Conversie optimalisatie

Verhoog je ROI met conversie optimalisatie. Het primaire doel is om de bezoeker een gewenste actie gemakkelijk te laten uitvoeren. Met slimme aanpassingen op je website, is het mogelijk om meer conversies te behalen met hetzelfde marketingbudget.

Benieuwd waar jouw online groeimogelijkheden liggen?

Vraag hier de gratis analyse aan

Marketplaces

Verkopen op marktplaatsen

Wil je succesvol zijn binnen Marketplaces? Wacht dan niet te lang en laten we samen jouw mogelijkheden verkennen. Voordat we beginnen, bepalen we wat je kansen en potentiële bedreigingen zijn en hoe we daarmee om moeten gaan. We kijken welke directe actieve concurrenten zich in de gewenste markt bevinden, of je producten al verkocht zijn en bespreken we de ideale prijsstrategie die jij kunt gebruiken. Dit doen we op basis van een lijst van beschikbare marktplaatsen in Nederland, België en Duitsland.

Wij onderzoeken jouw mogelijkheden binnen enkele van deze marktplaatsen. Benieuwd naar de volledige versie van de lijst? Neem dan contact met ons op en laten we een videogesprek opzetten. Om de zaken door te spreken.

Neem contact op

Wij krijgen energie van online groei!

Nóg meer energie krijgen wij door ondernemers te helpen deze groei om te zetten in meer winst onderaan de streep.

Onze specialisten helpen je met het realiseren van goed uitgedachte strategieën. Strategieën toegespitst op jouw bedrijfsdoelen wat uiteindelijk zorgt voor een omzet- en conversie verhogend resultaat. Daar worden wij blij van!

Door middel van het opstellen van persona’s en het uittekenen van de customer journey gaan we op zoek naar ons kernwoord; aandacht. Aandacht voor jou als opdrachtgever en voor jouw doelgroep. Dit alles voor maximaal resultaat, ook onderaan de streep.

Offerte aanvragen

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze consultants

Klik hier

JA, IK WIL EEN GRATIS ONLINE ANALYSE

Benieuwd waar jouw online groei mogelijkheden liggen?

Ontvang je GRATIS online analyse rapport

Onze analyse laat zien waar jouw kansen liggen op bewezen maar óók nieuwe kanalen. Zodra je aanvraag binnen is gaan wij voor je aan de slag! Nadat we uitvoerig jouw kansen hebben geanalyseerd nemen we contact met je op om deze toe te lichten. Wij koppelen de analyse aan de bedrijfsdoelstellingen en dit leidt tot een advies vol praktische en toepasbare aanbevelingen. Vraag nu de gratis analyse aan en wij zoeken voor je uit hoe jij de concurrentie kan verslaan!

©2023