SEO

Wil je de SEO uitbesteden of SEO optimalisatie mogelijkheden ontdekken voor jouw website? Bij Zeo hebben we ruime ervaring in het opzetten van een solide zoekmachine strategie die de organische vindbaarheid vergroten. 

Zoekmachineoptimalisatie

Op zoek naar meer online resultaat? Search Engine Optimization (SEO, of ook wel, zoekmachine marketing) kan hierbij helpen! Voor veel van onze klanten is een goede SEO strategie onmisbaar om de doelstellingen te halen voor de lange termijn. Het zoekgedrag van mensen verandert continu en daarmee ook de algoritmes van Google. Anno 2021 is het belangrijker dan ooit om in te spelen op nieuwe informatiebehoeften van de doelgroep met relevante informatie. Door de nieuwe en verbeterde zoekmachine technologieën, worden de zoekresultaten relevanter. Een SEO specialist helpt deze technologieën te begrijpen en in te zetten om beter vindbaar te zijn onder de juiste doelgroep op het juiste moment. Plan vrijblijvend een afspraak met Jane in.

Plan een afspraak met Jane
Neem vrijblijvend contact met ons op

SEO uitbesteden?

Onze specialisten maken graag een gratis SEO analyse, om te kijken waar de kansen liggen.

vraag hier de analyse aan

Onze SEO aanpak

De SEO specialisten van Zeo borduren voort op de bedrijfsdoelstellingen, de doelgroep, de customer journey, en ga zo maar door. Onze strategie is meervoudig: van oriëntatiefase tot aankoop en service fase moet de content aansluiten bij de zoekintentie van de doelgroep. De ideale content kan tijdens elke fase van elkaar verschillen, zo lang we maar rekening houden met een consistent geheel.

De succesformule van hoge organische posities zijn afhankelijk van de gestelde bedrijfsdoelen en de status van de organische vindbaarheid van de website. Wij focussen ons op structurele verbeteringen: van de technische website optimalisatie tot local business tot het schrijven van goede content. Bij Zeo hebben we een duidelijke visie: al onze activiteiten moeten rendabel zijn voor onze klanten. Onze SEO aanpak is erop gericht om de online vindbaarheid en het rendement van het organische verkeer te verbeteren.

Dat investeren in zoekmachine optimalisatie lucratief kan zijn wordt snel duidelijk bij onze klant Globosign. Voor de webshop Rohrverbindershop.de (Onderdeel van Globosign) hebben we de SEO eens goed onder handen genomen. En met Succes! Het totale ‘gratis’ verkeer is met 30% gestegen en de omzet hieruit is gestegen met 40%. Daarnaast is de webshop zichtbaar geworden op de eerste pagina van een belangrijk zoekwoord. Dit gaat voor mooie nieuwe klanten zorgen!

Hoe bereik je de hoge posities in de resultaten van Google?

Search Engine Optimalization (SEO) is de verzamelnaam voor meerdere technieken die  jouw online vindbaarheid van je website verbeteren. Dit omvat een tal van onderdelen: Technische website optimalisatie, content optimalisatie, het verhogen van autoriteit en nog een tal van andere factoren. Zoekmachine optimalisatie is een multidisciplinair gebied. 

Om hoge posities in de resultaten van Google te bereiken moet de website goed in elkaar zitten. Daarnaast is het belangrijk om de trends in de markt goed in de gaten te houden. Dit omvat zowel het zoekgedrag van de doelgroep als updates in de algoritmes van Google. Google is het grootste kennisplatform op het internet. In 2020 gebruikte 94,37% van alle Nederlanders Google als zoekmachine. Google is echter niet de enige zoekmachine. Optimaliseren voor opkomend zoekverkeer in Bing, Yahoo of DuckDuckGo kan een uniek concurrentievoordeel bieden.

Ben je benieuwd of SEO optimalisatie voor jouw bedrijf interessant kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Jane. Onze specialisten maken graag een gratis SEO analyse om te kijken waar de kansen liggen.

Plan een afspraak met Jane
Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nu contact opnemen met Jane