Shopware

Wij zijn officieel Shopware Solution Partner. Tevens zijn wij Shopware Technology Partner en hebben we eigen Shopware plug-ins ontwikkeld, verkrijgbaar in de Shopware Store. Met ons Track Record in Shopware 5 en 6, design & development en migratie van Magento 1 naar Shopware webshop platforms, zijn wij jouw bewezen en betrouwbare Shopware Expert.

Wij combineren alle relevante disciplines onder één dak

Zeo helpt je als veelzijdige Shopware Solution Partner met je complete e-commerce strategie, roadmap en schaalbaarheid. Inclusief bewezen software oplossingen voor innovatieve marketing automation en digital marketing. Met onze conversie & customer journey analyses en implementaties halen wij meer leads uit jouw clicks.

Plan een afpsraak met Philip

Jouw Shopware partner

SINDS 2017 GECERTIFICEERD SHOPWARE SOLUTION PARTNER. Als Shopware Solution Partner is Zeo maar liefst 9x gecertificeerd als:

  • Shopware 6 Certified Partner
  • Shopware 6 Certified Developer
  • Shopware 6 Certified Advanced Developer
  • Shopware 6 Certified Template Designer 
bekijk onze klantcases

Bekijk onze Shopware referentie cases 

Een volwaardige webshop bouwen betekent altijd geld investeren. Maar hoeveel geld en tijd bepaal jij zelf. Wij bieden met Shopware 6 voor elke situatie een geschikte oplossing. Van het instapmodel binnen e-commerce tot een krachtige en schaalbaar platform.

Download onze Keuzehulp matrix

Wij weten dat de keuze van een e-commerce platform nog een flinke opgave kan zijn. Er zijn veel verschillende opties, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want welk platform is nu het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert voor jou onderaan de streep geld op? Onze keuzehulp matrix gaat jou hierbij helpen. 

Download hier
Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Philip