Shopware

Sinds 2018 zijn wij officieel Shopware Solution Partner. Wij hebben negen Shopware 5 en tien Shopware 6 webshops in ontwikkeling en/of beheer. Wij hebben 10 Shopware Certificaten, belangrijke diploma's voor vakmanschap in Shopware development. Wij hebben directe lijnen met de Shopware A.G. developers en zijn tevens Shopware Technology Partner. In de officiële Shopware Store vind je meer dan 25 door ons ontwikkelde plugins. Met onze Track Record in Shopware 5 en 6, design & development én migratie van Magento 1 naar Shopware webshop platforms, zijn wij jouw bewezen en betrouwbare Shopware Expert. 

Wij combineren alle relevante disciplines onder één dak

Zeo helpt je als veelzijdige Shopware Solution Partner met je complete e-commerce strategie, roadmap en schaalbaarheid. Inclusief bewezen software oplossingen voor innovatieve marketing automation en digital marketing. Met onze conversie & customer journey analyses en implementaties halen wij meer resultaat uit jouw clicks. Ontdek de mogelijkheden voor jouw e-commerce strategie. 

Ontdek mogelijkheden

Shopware Solution & Technology partner

 

 

bekijk onze klantcases

Bekijk onze Shopware referentie cases 

Een volwaardige webshop bouwen betekent altijd geld investeren. Maar hoeveel geld en tijd bepaal jij zelf. Wij bieden met Shopware 6 voor elke situatie een geschikte oplossing. Van het instapmodel binnen e-commerce tot een krachtige en schaalbaar platform.

Download onze Keuzehulp matrix

Wij weten dat de keuze van een e-commerce platform nog een flinke opgave kan zijn. Er zijn veel verschillende opties, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want welk platform is nu het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert voor jou onderaan de streep geld op? Onze keuzehulp matrix gaat jou hierbij helpen. 

Download hier
Gewoon je werk goed doen

Leer ons kennen in een vrijblijvend gesprek

Neem contact op met Wibo