Social advertising

 Bij Zeo helpen we onze klanten met een volledige ontzorging van de social media kanalen: van een succesvolle remarketingcampagne op Facebook tot het opzetten van een leadgeneratie campagne op Pinterest.

Adverteren op social media

Met social media advertising kun je gericht de interactie aangaan met je doelgroep. De juiste advertentiecampagnes en contentcreatie op social media dragen bij aan de merkbeleving en genereren ambassadeurs voor je merk. Het is belangrijk dat je inzichten krijgt in jouw doelgroep. Pas dan is het mogelijk om passende content optimaal onder de aandacht te brengen. Plan vrijblijvend een afspraak met Jane in.

Plan een afspraak met Jane

Waarom social advertising door Zeo?

  • Doelgerichte campagnes met een helder plan van aanpak.
  • Resultaten in overzichtelijke en begrijpelijke rapportages.
  • Altijd persoonlijk contact en regelmatig overleg.
  • Een creatief team die het beste wilt halen uit social advertising voor jouw bedrijf!
Neem contact op met Jane

Onze aanpak

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in social advertising. De social kanalen veranderen elk jaar sterk, maar onze social media specialisten volgen de trends op de voet. Door maandelijks seminars of kennissessies te volgen zijn we direct op te hoogte van nieuwe features of het herkennen van trends. Wanneer wij een social media campagne opzetten dan voeren we eerst een grondige inventarisatie uit. We kijken naar de gehele branding en stellen alle meetbaarheid in voor de social kanalen. Als dit allemaal juist staat ingesteld dan beginnen we aan het bouwen van de social media campagnes. Vaak gaat dit gecombineerd met het opzetten van een solide content strategie

Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nu contact opnemen met Jane