WordPress

WordPress is één van de meest gebruikte contentmanagementsystemen ter wereld. Dit komt onder andere door de hoge gebruiksvriendelijkheid. De websites kunnen daarnaast razendsnel geïndexeerd worden door de zoekmachines. Dit draagt bij aan een goede vindbaarheid van je website. Door het toevoegen van een eenvoudige tracking code, kan er met Google Analytics gemeten worden hoe jouw bezoekers zich gedragen en waar ze behoefte aan hebben.

Oneindig veel mogelijkheden

WordPress kent enorm veel mogelijkheden. Doordat ontwikkelaars, door een open-source cultuur, toevoegingen en ontwikkelingen doorvoeren blijft het platform up-to-date. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van plug-ins. Dit zijn extra toevoegingen aan een website die gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Op deze manier kunnen alle wensen en behoeften van gebruikers ingevuld worden.

Benieuwd wat WordPress jouw bedrijf te bieden heeft?

Of wil je weten of WordPress de oplossing biedt voor de uitdagingen in je business?
Wij denken graag met je mee. Laten we om tafel gaan om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken. Plan vrijblijvend een afspraak met Philip in.

Plan een afspraak met Philip

Download onze Keuzehulp matrix

Welk platform is het meest geschikt voor jouw business? En welk platform levert onderaan de streep het meeste op?

Download de Keuzehulp matrix

Bekijk onze referentie cases 

Een volwaardige webshop bouwen betekent altijd geld investeren. Maar hoeveel geld en tijd bepaal jij zelf. Wij bieden voor elke situatie een geschikte oplossing. Van het instapmodel binnen e-commerce tot een krachtige en schaalbaar platform.

Neem vrijblijvend contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Philip